FRIViLLIG PÅ Klimafolkemødet

Bliv del af et stærkt fællesskab

“Som frivillig på Klimafolkemødet gennem en del år kan jeg fortælle, at jeg hver gang bliver klogere, møder spændende mennesker, arbejder sammen med ansatte i kommunen og frivillige, som har de samme interesser som mig. Når jeg kører hjem, er jeg træt og glad, for hver dag på Klimafolkemødet er berigende.” – Jette Erichsen, frivilligkoordinator på Klimafolkemødet

Skab klimahandling sammen

Bliv frivillig på Klimafolkemødet!

Er du interesseret i klimaudfordringerne? – og vil du være med til at udvikle, opbygge eller afvikle hele Danmarks Klimafolkemøde?

Klimafolkemødet sætter klimaet øverst på dagsordenen i samspil mellem politikere, interesseorganisationer, virksomheder og ikke mindst borgere. Som frivillig bliver du en del af et hyggeligt og meningsfyldt fællesskab om at skabe rammerne for en stemningsfuld begivenhed med vokseværk. Du får masser af indflydelse på dine egne opgaver og kan sætte præg på den fremtidige udvikling af Klimafolkemødet.

Bliv frivillig på Klimafolkemødet

Informationsmøder 2023

Info-møder 2023

Er du interesseret i at blive frivillig på Klimafolkemødet? Så deltag i et af vores informationsmøder og hør mere om, hvordan du bliver del af et stærkt, frivilligt fællesskab. Vi inviterer både til informationsmøder på Middelfart Rådhus og virtuelt via Teams.

INFORMATIONSMØDER FOR NYE FRIVILLIGE:
13. april kl. 16.30 – 18.00, på Middelfart Rådhus
19. april kl. 16.30 – 17.30, via Teams
7. august kl. 16.30 – 18.00, på Middelfart Rådhus
9. august kl. 16.30 – 17.30, via Teams

På informationsmøderne fortæller vi om de seneste udviklinger i planerne for årets Klimafolkemøde, seneste status fra de frivillige og dine forskellige muligheder at vælge imellem som frivillig. På de fysiske informationsmøder kan vi hilse på hinanden og vi sørger for lidt kage. På de virtuelle kan du være med uanset hvor i landet du sidder, eller ikke kan være med på de fysiske.

OPSTARTSMØDE FOR ALLE FRIVILLIGE:
6. juni kl. 17.00 – 19.00, i Byrådssalen på Middelfart Rådhus
13. juni kl. 16.30 – 17.30, via Teams

På opstartsmøderne mødes alle, nye som fortsættende frivillige, her er fælles opdateringer på planer og arbejdet med årets begivenhed og møde på de forskellige hold (du kan læse mere om holdene herunder). På det fysiske opstartsmøde er der også fællesspisning.

Send din tilmelding til kirstine.uhrbrand@middelfart.dk – husk at skrive, hvilket møde du vil deltage i, af hensyn til planlægningen, helst 4 dage før.
Hvis du har tilmeldt dig et virtuelt møde, så vil du modtage link dagen før, på den mail du har tilmeldt dig med.

Bliv frivillig

Dine muligheder som frivillig

Frivillige er fordelt på en række hold, som får ansvar for mange forskellige opgaver og dele af Klimafolkemødet. Du vælger selv hvilket hold du gerne vil være en del af.

Opgaverne er alt fra opbygning af pladsen over design af skilte og dekorationer, til at sørge for at arrangørerne overholder tidsplanerne på scenerne og være kontaktperson for optrædende.

Du kan læse mere ved at klikke på af holdnavnene. (åbner i en ny fane)

Som frivillig får du både mulighed for at deltage i mange af Klimafolkemødets spændende talks, debatter, oplæg og workshops, udover at du er med til at skabe en unik begivenhed og du lærer nye mennesker at kende.

Du får også mulighed for at være med til at sætte retningen for udviklingen, fra år til år. Mange af de nye tiltag i år, bl.a. udvikling af scenerne, er kommet fra engagerede frivilliges forslag, evalueringer og en udviklingsworkshop med stor deltagelse af frivillige.

Frivillig på klimafolkemødet

Opstartsmøder og forplejning

Som frivillig får du både mulighed for at deltage i Klimafolkemødets mange spændende talks, debatter, oplæg og workshops samtidig med, at du er med til at skabe en unik begivenhed og lærer nye mennesker at kende. Du kan enten arbejde i månederne før Klimafolkemødet eller under Klimafolkemødet.

Vi klæder dig godt på til opgaven, og du kommer altid til at løse opgaverne i fællesskab med andre. Vi afholder et virtuelt opstartsmøde for frivillige tirsdag den 7. juni kl. 17.00 og et fysisk opstartsmøde for frivillige onsdag den 8. juni kl. 17.00 i Middelfart, hvor du hører mere om Klimafolkemødet 2022 og de opgaver du skal løse.

Hvis du arbejder under Klimafolkemødet vil vagterne vare ca. 6 timer pr. dag, og man skal minimum være med to dage. Du får selvfølgelig fuld (grøn) forplejning, når du er på arbejde.

frivillige_klimafolkemoede

BLIV FRIVILLIG

Tilmeld dig her

Du skal blot skrive lidt om, hvem du er, og hvilket område du ønsker at arbejde med samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi bruger disse informationer til at få en fornemmelse for hvem du er og så du kommer på det rette hold.
Du kan tilmelde dig via formularen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirstine Uhrbrand (Frivilligansvarlig) på telefon 3058 4641 eller kirstine.uhrbrand@middelfart.dk

De bedste hilsner fra
Klimafolkemødet

Når du tilmelder dig som frivillig på Klimafolkemødet, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter alt den information, vi har registreret, så skriv til os på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.

Tilmeld dig her