FRIViLLIG PÅ Klimafolkemødet

Vær del af et stærkt fællesskab

Skab klimahandling sammen

Bliv frivillig på Klimafolkemødet!

Er du interesseret i den grønne omstilling? Og vil du hjælpe til med at udvikle, opbygge eller afvikle hele Danmarks Klimafolkemøde?

Klimafolkemødet sætter klimaet øverst på dagsordenen den 31. august – 2. september 2023. Som frivillig på Klimafolkemødet bliver du en del af et fællesskab samtidig med, at du er med til at skabe rammerne om en stemningsfuld begivenhed fyldt med spændende oplevelser under overskriften klimahandling sammen.

Bliv frivillig på Klimafolkemødet

Informationsmøder 2023

Er du interesseret i at blive frivillig på Klimafolkemødet? Så deltag i et af vores informationsmøder og hør mere om, hvordan du bliver del af et stærkt, frivilligt fællesskab. Vi inviterer til informationsmøder på Middelfart Rådhus og virtuelt via Teams. 

INFORMATIONSMØDE FOR NYE FRIVILLIGE PÅ MIDDELFART RÅDHUS:
1. februar kl. 16.30 – 17.30
13. april kl. 16.30 – 17.30

INFORMATIONSMØDE FOR NYE FRIVILLIGE VIA TEAMS:
8. februar kl. 16.30 – 17.30
19. april kl. 16.30 – 17.30

OPSTARTSMØDE FOR NYE FRIVILLIGE:
6. juni 17.00 – 19.00 Byrådssalen, Middelfart Rådhus
13. juni 16.30 – 17.30 via Teams

BLIV FRIVILLIG PÅ KLIMAFOLKEMØDET:
7. august 16.30 – 17.30 Middelfart Rådhus
9. august 16.30 – 17.30 via Teams

Send din tilmelding til kirstine.uhrbrand@middelfart.dk – husk at skrive, hvilket møde du vil deltage i. 

Bliv frivillig

Vi søger frivillige til:

Frivillig på klimafolkemødet

Opstartsmøder og forplejning

Som frivillig får du både mulighed for at deltage i Klimafolkemødets mange spændende talks, debatter, oplæg og workshops samtidig med, at du er med til at skabe en unik begivenhed og lærer nye mennesker at kende. Du kan enten arbejde i månederne før Klimafolkemødet eller under Klimafolkemødet.

Vi klæder dig godt på til opgaven, og du kommer altid til at løse opgaverne i fællesskab med andre. Vi afholder et virtuelt opstartsmøde for frivillige tirsdag den 7. juni kl. 17.00 og et fysisk opstartsmøde for frivillige onsdag den 8. juni kl. 17.00 i Middelfart, hvor du hører mere om Klimafolkemødet 2022 og de opgaver du skal løse.

Hvis du arbejder under Klimafolkemødet vil vagterne vare ca. 6 timer pr. dag, og man skal minimum være med to dage. Du får selvfølgelig fuld (grøn) forplejning, når du er på arbejde.

frivillige_klimafolkemoede

BLIV FRIVILLIG

Tilmeld dig her

Du skal blot skrive lidt om, hvem du er, og hvilket område du ønsker at arbejde med samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan tilmelde dig via formularen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirstine Uhrbrand på telefon 3058 4641 eller kirstine.uhrbrand@middelfart.dk

De bedste hilsner fra
Klimafolkemødet

Når du tilmelder dig som frivillig på Klimafolkemødet, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter alt den information, vi har registreret, så skriv til os på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.