Bliv frivillig

Atmosfære- & designholdet

koncept og design

Vi søger frivillige til atmosfære- og designholdet

Holdet har ansvar for scenografien, indretningen og udsmykningen af Klimafolkemødets plads og scener.

Af genbrugsmaterialer skal der designes og produceres scenografi til Klimafolkemødet. Vi søger personer, der vil hjælpe med at idéudvikle og/eller hjælpe med at bygge, male og dekorere. Det vil være fint med praktisk erfaring og æstetisk forståelse, men der er også opgaver hvor du kan få en malerpensel i hånden og så bare male derudaf!

Formål
Formålet med Atmosfære- og designholdet er at skabe de smukkeste og mest atmosfærefyldte rammer omkring Klimafolkemødet. Gennem kunst, arkitektur, scenografi og udsmykning ønsker vi at danne en æstetisk og social platform, som styrker deltageroplevelsen og mødet mellem deltager. Samtidig skal atmosfæren understøtte Klimafolkemødets mission om at inspirere til at skabe klimahandling sammen.

Holdet har, sammen med Opbygningsholdet, et telt som værksted hos Kommunens entreprenørafdeling, så der også er plads til at være i gang med projekter i længere tid.

Opgaver

  • Idé- og konceptudvikling i forhold til design og identiteten for de forskellige områder på Klimafolkemødet
  • Eksperimentere med genbrugsbyggematerialer og cirkulære processer
  • Planlægning af de forskellige projekter
  • Skiltning og information på pladsen
  • Praktiske opgaver som at bygge, male, dekorere osv.
  • Opbygning og udsmykning af Klimafolkemødepladsen i tæt samarbejde med Opbygningsholdet
  • Nedtagning af udsmykningen

 

Arbejdsperiode

Idéudviklingen og planlægningen ligger i forårs- og sommerperioden, hvor gruppen mødes til 2-4 møder og/eller arbejdsdage. I august måned vil der være arbejdsdage, hvor gruppen bygger, maler og eksperimentere, evt. i tæt samarbejde med Opbygningsholdet. I ugen op til Klimafolkemødet bygges Klimafolkemødepladsen op og udsmykkes. Efter Klimafolkemødet ryddes der op og pakkes ned, så mange elementer måske kan genbruges.

På Atmosfære og designholdet er der en del arbejde inden selve afholdelsen af Klimafolkemødet. På dagene kan man nyde Klimafolkemødet eller vælge til om man vil indgå i vagtplanen under Klimafolkemødet.

Opstartsmøder og forplejning

Som frivillig får du

BLIV FRIVILLIG

Tilmeld dig her

Du skal blot skrive lidt om, hvem du er, og hvilket område du ønsker at arbejde med samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan tilmelde dig via formularen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirstine Uhrbrand på telefon 3058 4641 eller kirstine.uhrbrand@middelfart.dk

De bedste hilsner fra
Klimafolkemødet

Når du tilmelder dig som frivillig på Klimafolkemødet, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter al den information, vi har registreret, så skriv til os på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.

Tilmeld dig her