Bliv Frivillig

Elholdet

Elplaner og strømføring

Være med til at sikre at strømmen bare flyder

Formål
Formålet med Elholdet er at sikre strømføringen på Klimafolkemødet, som er grundlag for en god oplevelse for både publikum og arrangører. Elholdet har ansvar for at hjælpe sekretariatet med at få løst problemer før de opstår ved at få lavet de gode planer og stillet de rette spørgsmål til den pladsansvarlige og den autoriserede el-leverandør.

Opgaver

  • Bidrage til udarbejdelsen af el-plan for Klimafolkemødet i samarbejde med sekretariatet
  • Deltage i planlægningsmøder med sekretariatet, pladsansvarlig og den autoriserede el leverandør
  • Være faglig sparring for sekretariat og pladsansvarlig
  • Følge udrulningen af el-planen med fokus på, at planen er fuldført, når Klimafolkemødet åbner
  • Løbende dialog med autoriseret el-leverandør, sekretariat og pladsansvarlig
  •  

Klimafolkemødet arbejder med at begrænse strømforbrug, ved f.eks. at begrænse skærme på scener og i boder, men derfor er lydforstærkning stadig meget vigtigt for afviklingen og oplevelsen for alle parter.

Arbejdsperiode

Arbejdet ligger meget udenfor selve Klimafolkemødet og i foråret og forsommeren, med at få lavet de gode planer for afviklingen. En vigtig del af arbejdet ligger også i perioden helt frem til begivenheden, hvor det handler om at sikre at den praktiske del er klar til åbning og følger planer og aftaler.

Opstartsmøder og forplejning

Som frivillig får du

BLIV FRIVILLIG

Tilmeld dig her

Du skal blot skrive lidt om, hvem du er, og hvilket område du ønsker at arbejde med samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan tilmelde dig via formularen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirstine Uhrbrand på telefon 3058 4641 eller kirstine.uhrbrand@middelfart.dk

De bedste hilsner fra
Klimafolkemødet

Når du tilmelder dig som frivillig på Klimafolkemødet, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter al den information, vi har registreret, så skriv til os på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.

Tilmeld dig her