Det kan du også opleve

Kunst og kultur på Klimafolkemødet

Meget mere end debatter

Klimafolkemødet byder på et stort kulturprogram med en lang række arrangementer for både voksne og børn – film, teater, musik, litteratur og meget andet. Til de fleste arrangementer skal I bare møde op – enkelte kræver dog tilmelding. Dyk ned i vores program og bliv inspireret.

Vi ses i Middelfart den 2.-4. september!

Koncert med PATINA

Fredag kl. 19 på Fællesscenen

Svendborg-bandet PATINA vandt KarriereKanonen i 2019, har været P3’s Uundgåelige med singlen ”Flammer Rammer” og var nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld i 2020. Rygtet om deres hæsblæsende koncerter løber med stigende hast, så der er noget at se frem til, når de indtager Klimafolkemødet.
 
PATINAs kerne er tre trommeslagere, der giver den som frontmand på skift og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. Som ét af bandmedlemmerne siger: ”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.”
Patina

Mikkel Beha og den Hvide Verden

Torsdag kl. 17 i Middelfartsalen (OBS! Billetpris 50 kr.)

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard. Vi skal ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed.

Foredraget er støttet af Brugsforeningen Middelfart & Omegn.

Tor Nørretranders

Torsdag kl. 14 på Fællesscenen

Oplev Tor Nørretranders i samtale med klimaminister Dan Jørgensen og klimaprofessor Sebastian Mernild. 

Tor Nørretranders er en fremtrædende dansk forfatter, kendt for sine bøger om bl.a. bevidsthed, kunst, videnskab og kultur. Senest har han udgivet bogen ‘Karma Corona’ om coronapandemien

Munk & Riegels - Cyklende Duo

Fredag kl. 17 på Fællesscenen

Mød guitarist Frederik Munk Larsen og cellist Ida Riegels, når de kommer cyklende til Klimafolkemødet i Middelfart.

Begge musikere har et hav af koncerter bag sig i både Europa og fjerne steder som Brasilien, Bhutan, Japan, Kina, Indien og USA.Til fælles har de en passion for at tage ud på miljøvenlige turneer, hvor der er tid til at møde publikum, nyde naturen og udfordre sig selv. Alt sammen fordi det giver liv til musikken at være ude på eventyr.

Kunst- og kulturprogram

Kystens Parlament ønsker at dele viden om havmiljøet, med fokus på FNs verdenmål nr 14 og med udgangspunkt i mere lokale problemstillinger. Derudover ønsker vi også at skabe en debat mellem brugerne af kyst -og havmiljøet. Miljøorganisationen NOAH deltager blandt andet med en video og kunst installation.

Arrangør: Landsforeningen Levende Hav

Sted: Havnefronten, Havnegade 26

I naturområdet kan man opleve ordmaskinen ”Homo Economicus”. Her kan man danne forskellige sætninger, der alle handler om natursyn. Drej på tromlen og lad tilfældighederne råde eller lav dine helt egne sætninger med ordmaskinens mange naturord. ”Homo Economicus” indbyder til både leg, samtale og debat. Værket er skabt af forfatter Sanne Flyvbjerg og kunstner Søren Assenholt.

Sted: Herman Jensens Anlæg

Udstilling ved forfatter Sanne Flyvbjerg og billedkunstner Birgitte Thorlacius. Udstillingen viser et udpluk af værker fra projektet TRUEDE ARTER og kan opleves i Bjerget på KulturØen under Klimafolkemødet 2.-4. september.

Igennem lyrik, grafik og detalje sætter udstillingen fokus på naturens skønhed og sårbarhed og på nogle af de arter, der af forskellige grunde er truede i Danmark.
I samarbejde med Middelfart Kultur & Bibliotek.

Sted: KulturØen

 

Oplev en sjælden samtale mellem klimaminister Dan Jørgensen og forfatter Tor Nørretranders.

Klimaprofessor Sebastian Mernild er vært for samtalen.

Arrangør: Klimafolkemødet & Fynske Bank

Sted: Fællesscenen

’70/30′ skildrer tilblivelsen af en af verdens mest ambitiøse klimalove med et mål om at reducere Danmarks udledninger af CO2 med 70% i 2030. Instruktør: Phie Ambo.

Se filmens trailer https://vimeo.com/522806405

Arrangør: Panorama Biograf

Sted: KulturØen

Med dokumentarfilmen ’70/30’ har Phie Ambo skildret tilblivelsen af en af verdens mest ambitiøse klimalove med et mål om at reducere Danmarks udledninger af CO2 med 70% i 2030. Hun har fulgt politikere og aktivister i kampen for at gøre Danmark til et grønt foregangsland og skabt en vigtig, engageret og inspirerende film om vor tids største udfordring. På Klimafolkemødet kan du opleve hende i samtale med Dan Jørgensen og Sofie Winge-Petersen fra Ungeklimarådet.

Sted: Fællesscenen

Med udgangspunkt Ole Lund Kirkegaards univers bygger vi en by i pap- og genbrugsmateriale i børneafdelingen på KulturØen. Ole Lund Kirkegaards bøger udspiller sig hovedsagelig i den virkelige verden, men med elementer af frisluppen fantasi, hvor tohovedede drager, magiske blyanter og flyvende tæpper gør sig gældende. Kom og byg med – og slip fantasien løs!

Sted: KulturØen

Forfatter Mette Reinhardt Jakobsen udgav i 2020 den både mor- og eftertænksomme lille roman ’Den dag Bitte blev bæredygtig’ om kvinden Bitte, der en svendende varm julidag beslutter, at hun fra nu af vil leve bæredygtigt. Men det er nemmere sagt end gjort. For hvilke valg er egentlig de mest bæredygtige? Og hvorfor er naboen sådant et miljøsvin, når nu Bitte viser så gode takter?
Kom og hør Mette Reinhardt Jakobsen fortælle mere om Bitte og romanen i Oasecaféen på KulturØen.

Arrangeret af Middelfart Kultur & Bibliotek

Sted: KulturØen

OBS! Det er gratis at deltage, men nødvendigt at have billet.

Billet kan hentes her: www.middelfartbibliotek.dk

Fællessang på Fællesscenen: Hvad er dagens store historie? Hvad er tidens? Og kan en god sang få os til at se det hele fra en ny vinkel? To erfarne journalister, historiefortællere, sangværter og undervisere leverer en stærk cocktail med fællessang, interviews, aktualitet og skæve vinkler, hvor vi hiver nyheder ud af sange – og sange ud af nyheder. Kom og syng med!

Arrangør: Fyens Stiftstidende

Sted: Fællesscenen

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard. Mikkel Beha tager publikum på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed.. Dette Mikkel Beha-foredrag er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle om, at vi skal passe bedre på vores fælles klode. Foredraget er støttet af Brugsforeningen Middelfart & Omegn.

Sted: Middelfartsalen

OBS! Billetpris 50 kr.

Køb billet her: https://www.place2book.com/sw2/sales/alvks17p6r

Elever fra Aurehøj Gymnasium, et musikprofilgymnasium i Gentofte, underholder med en bred vifte af musikalske indslag. Kammerkoret “Lille Classic” synger fem flotte sange, vores kammermusikensemble spiller smukt og stilfuldt, og Aurehøj Big Band og verdensmusikorkestret Keepi Lefti spiller medrivende dansemusik i forskellige genrer.

Sted: Fællesscenen

Det er nemt som forbruger at blive forvirret eller ligefrem fare vild i junglen af budskaber om bæredygtighed, økologi og certificeringer. Derfor har vi inviteret Karen Klarbæk, der er eminent til at forklare sammenhænge og sætte dem i perspektiv, så vi i det mindste kan træffe valg på et oplyst grundlag, når vi handler.


Karen Klarbæk brænder for ægte bæredygtighed. Alt er gennemarbejdet til mindste detalje.
Ved du fx, hvorfor bomuldsgarn fra Indien er mere bæredygtigt end det fra Portugal? Eller hvorfor man bør bruge varer, der kun består af mono-materiale?

Bæredygtighed og bæredygtig livsstil sætter Karen Klarbæk denne aften ind i en hverdagsramme, vi alle kan forholde os til og helt sikkert blive meget klogere af.

Foredraget er arrangeret af Vestfyns Husflid, Knit Sisters’ Studio og Middelfart Kultur & Bibliotek.

Obs! Koster 50 kr. Køb billet her: https://www.place2book.com/sw2/sales/mbvtbdjdly

Sted: KulturØen

Der er lagt op til en herlig aften i selskab med Andrea, Lasse, Jeppe og Emil også kendt som ”Dem vi kender”. De indtager scenen på Nytorv kl. 20-22.

Deres lækre Jazz er en blanding af kendte danske numre, gode klassiske jazzmelodier og udenlandske hits.

Bandet består af:
Andrea Klausen: Sang
Lasse E. Jensen: Klaver
Emil Mathiasen: Kontrabas
Jeppe René Veje Bredahl: Trommer

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Sted: Nytorv

En gnist mellem hjerne- og hjertesprog kan tænde en flamme af mod og handlekraft. Derfor har vi både brug for kunsten og videnskaben når vi skal navigere gennem klimakrisen. Mød en billedkunstner, en danser og en skuespiller i en samtale om hvordan kunst kan røre og bevæge os så vi faktisk forstår at vi er forbundne. Og om kunsten og kunstnerne har en særlig opgave og ansvar.

Arrangør: Belling & Svenstrup

Sted: Natur Workshop

På et 100 kvadratmeter bræt, møder du 11 andre deltagere og 100 gule genbrugsobjekter. Du bliver en aktiv deltager i et forløb styret af “Stemmen”, som præsenterer dig for opgaver og spørgsmål, der skaber refleksion.

TING er en legende platform som udforsker menneskers forhold til ting. Intet andet pattedyr på jorden er afhængig af objekter, som mennesker er. Vi kan ikke gøre noget uden vores ting. Hvilke ting er vigtigst og skal beholdes for enhver pris? Og hvem har magten til at beslutte det?

TING er velegnet til voksne og børn over 11 år.
Varighed: 40 minutter.

Spilletider:


• Fredag kl. 11.00-11.40
• Fredag kl. 12.00 -12.40
• Fredag kl. 13.00 -13.40
• Fredag kl. 15.00- 15.40
• Fredag kl. 16.00-16.40
• Fredag kl. 17.00-17.40

• Lørdag kl. 10:00 – 10:40
• Lørdag kl. 11:00 – 11:40
• Lørdag kl. 12:00 – 12:40
• Lørdag kl. 13:00 – 13:40
• Lørdag kl. 14.00 – 14.40

Sted: Hjørnet Havengade – Gimbels Gyde

Katrine Bille, som er kendt fra Ramasjang-programmerne, læser op fra Ole Lund Kirkegaards elskede børnebøger. Lyt til de magiske, farverige og humoristiske fortællinger. Kirkegaard debuterede i 1966 med fortællingen ”Dragen” og allerede året efter udkom hans første roman ”Lille Virgil”. Herefter fulgte en lang række af dansk litteraturs mest elskede børneudgivelser, bl.a. ”Orla Frøsnapper”, ”Otto er et Næsehorn”, ”Gummi Tarzan” og ”Frode og alle de andre Rødder”. Kom og lyt med.

I samarbejde med Middelfart Kultur & Bibliotek.

Sted: KulturØen

Kom og hop, dans, digt og syng med, når Søren Jensen og Nana Kirkegaard gi’r den gas på fællesscenen til Klimafolkemøde i Middelfart. Koncerten tager udgangspunkt i Ole Lund Kirkegaards bøger, figurer og univers. Vi skal rappe om Ivans slatne arme, lære at stave til buksevand og høre historien om Lille Virgil og dragen. Det bliver en festlig koncert, hvor børn og voksne inddrages gennem leg, bevægelse, historiefortælling og sang. Koncerten egner sig til børn fra 3-8 år.

Arrangør: Middelfart Kultur og Bibliotek

Sted: Fællesscenen

Oplev demokrati-teaterkoncert i Middelfartsalen arrangeret af Middelfart Musikskole og Middelfart Ungdomsskole i samarbejde med erfarne musik- og teaterglade unge.

Teaterkoncerten er skabt på baggrund af demokratikommissionens rapport – ”Er demokratiet i krise?” – fra 2020, der bygger på en række interviews med lokale udskolingselever om unges syn på demokrati.

Teaterkoncerten vil forsøge at belyse og oplyse om demokrati. Er demokratiet noget de unge burde interessere sig for? Hvorfor kan demokratiske processer være svære at committe sig til? Og burde vi ikke gøre noget ved det?

Sted: KulturØen

Mød guitarist Frederik Munk Larsen og cellist Ida Riegels, når de kommer cyklende til Klimafolkemødet i Middelfart. Begge musikere har et hav af koncerter bag sig i både Europa og fjerne steder som Brasilien, Bhutan, Japan, Kina, Indien og USA.Til fælles har de en passion for at tage ud på miljøvenlige turneer, hvor der er tid til at møde publikum, nyde naturen og udfordre sig selv. Alt sammen fordi det giver liv til musikken at være ude på eventyr.

Sted: Fællesscenen

Smider du cigaretskodder i skraldespanden, sparer du på strømmen og rydder op efter dig? Skøre Strømere er et skrupskørt, hårdtslående politikorps, der kan sætte ind overalt, hvor der skal strammes op på lov og orden.

Gadeteater ved Dansk Rakkerpak.

Koncert med Tranquebar, som har genopfundet gårdsangertraditionen med et setup bestående af en sangerinde, banjo, harmonika, tuba og cajon, der let kan rejse fra havn til havn. Sangene handler om sørejser og udlængsel, røvertogter og vemod. De kalder det kaskelotmusik.

Sted: Fællesscenen

Rygtet om Svendborg-bandets hæsblæsende koncerter løber med stigende hast – så der er noget at se frem til, når Patina indtager fællesscenen til Klimafolkemødet. PATINAs kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. For når PATINA gør noget, så gør de det i fællesskab. Som ét af bandmedlemmerne siger: ”Vi er et band, der gerne vil ud med den her fællesskabstanke. Det er det vigtigste for os, når vi er ude at optræde. At vi kan opnå det her fællesskab med publikum.” Patina vandt KarriereKanonen i 2019, blev P3’s Uundgåelige med singlen ”Flammer Rammer” og var nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld i 2020.

Sted: Fællesscenen

Vi glæder os til endnu en gang at byde glade og top musikalske Jumpin Jacks velkommen til Middelfart. Jumpin’ Jacks indtager scenen på Nytorv fredag aften kl. 20-23.

Jumpin’ Jacks består af Thomas Valter, Bo Møller og Casper Mikkelsen. Alle tre dimitterede fra Det Rytmiske Musikkonservatorium med topkarakterer og det understreger, at kvaliteten af deres musik er høj.

Jumpin’ Jacks spiller livsbekræftende koncerter med en masse gode danske klassikere og udenlandske hits. Bandet har fokus på at sprede glæde og god stemning hos publikum.

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Sted: Nytorv

Klimalitteraturen sætter fokus på menneskets forhold til natur og konsekvenser af vores handlinger: ikke mindst i sproget. Middelfart Kultur & Bibliotek giver dig i anledning Klimafolkemødet i Middelfart mulighed for at komme med på vandringer langs bæltet, hvor vi med litteraturens poetiske blik vil undersøge vores syn på naturen ud fra idéen om at sætte tempoet ned, være “nærsynet” og gøre rejsen til en del af oplevelsen selv. Så gå med en tur langs vandet og lyt til vores forskellige bud på litteraturens vandrende stemmer.

Sted: KulturØen

Biblioteket sælger ud af kasserede bøger i bogbaren på KulturØen. Mangler du god roman til bogreolen, læsestof til sommerhuset eller billedbøger til børnebørnene, så kig forbi bibliotekets bogsalg og gør et kup!

Sted: KulturØen

“Den største trussel for vores planet, er troen på at andre nok skal redde den.” – Robert Swan
I en cirkel på asfalt, arbejdes der hver time med et nyt lag kridt ud fra en bestemt teknik. Det kan være kridtmaling, stencils eller f.eks. tryk. Lagene dækker cirklen og det underliggende forskellige steder. Farverne holdes i blå, grøn, lys brun og der komplementeres til slut med den orangerøde. Deltagerne deltager når og så længe de har lyst, velvidende at de samskaber med andre. Processen kan følges og deles på Instagram.

Sted: Overblik 1

Oplev et ufrivilligt, anarkistisk og hæsblæsende klimashow, hvor modsætninger mødes og ny musik opstår. OH solo mig er et musikalsk show hvor man skal kigge langt efter hverdagens logik. Publikum får fornøjelsen at opleve et 35 minutters verdenspremiereshow krydret med pinligheder, interaktion, en masse kærlighed og musik samt en særlig leopard. Teater KrisKats ambition med forestillingen er at minde om, at man ikke behøver at være dygtig for at være glad.

Sted: Fællesscenen

Koncert i børnehøjde med percussionist Thomas Qusager. Kom og spil med på percussion-instrumenter, som er lavet af genbrugsmaterialer. Alle kan være med, det bliver et brag af en koncert!

Sted: Fællesscenen

Kan du heller ikke få nok af de gode gamle børnesange fra’ Åh Abe’- cd’erne?  Kom og syng med, når Anton & Rikke spiller klassiske børnesange og sange om natur, og om hvordan vi bedst muligt passer på den.

Med Anton & Rikkes musikalske rødder og erfaring inde for musikpædagogik og formidling, kommer du med på en rejse med læring, sjov og musikalitet.

Sted: Overblik 1

Kom og lyt med, når Kalle, kendt fra Ramasjang serien ’Kalles Danmarks-tour’, indtager Klimafolkemødet.

For Kalle går ind for genbrug! Han behøver ikke fine, nye instrumenter for at spille den musik, han elsker. For ifølge Kalle er der musik i alt, og alt er musik.

Det særlige ved Kalles Trommeshow er, at vi er fælles om at skabe musikken.  Publikum får nemlig lov til selv at bestemme, hvad Kalle skal spille, og alle bliver på den måde en del af koncerten. Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium, og når han kommer til Klimafolkemødet kan man opleve sådan stort set ALLE musikalske stilarter og rytmer. Det bliver en fest!

Sted: Fællesscenen

Klima og Kultur - Fredericia

Fredericia Bibliotek, 2. sal
Onsdag 1. september kl. 19.00 | Gratis

Kom og vær med i Fredericias hyggeligste debatfællesskab for unge! Vi mødes en gang om måneden og debatterer forskellige emner, der optager os. Denne gang debatterer vi klima i anledning af Klima & Kultur.

Så hvis du har holdninger til klimaet eller gerne vil blive klogere på, hvad andre unge mener, så kom og vær med til en sjov aften med kaffe på kanden og masser af meninger. Aldersgruppe 14-25 år. Tilmelding ikke nødvendig.

I samarbejde med Klimafolkemødet.

Fredericia Bibliotek, 2. sal
Torsdag 2. september kl. 16.30 | Gratis

Litteratur er altid en oplagt mulighed for at mødes i fællesskab og lære noget nyt eller dele sine oplevelser. I anledning af Klima & Kultur byder vi indenfor til Læsetips og inspiration om klimalitteratur, hvor vores læseglade formidlere vil fortælle om nogle af de bedste bøger, de har læst indenfor klimagenren.

I samarbejde med Klimafolkemødet.

Fredericia Gymnasium
Torsdag 2. september kl. 19.00 | 50 KR.

Vi sætter to klimaforfattere i stævne til en samtale om at skrive litteratur i skyggen af klimakrisen. Andreas Eckhart-Læssøe har skrevet bogen “Det skal nok gå” som bl.a. handler om naturens bevidsthed, og Siri Ranva Hjelm Jacobsen har bl.a. skrevet “Havbrevene”, hvor de to søstre Atlanterhavet og Middelhavet skriver til hinanden om verdens tilstand.

Som moderator får vi besøg af Anna Chris Thompson, der bl.a. står bag festivalen Klima & Litteratur i København. Vi glæder os til en spændende aften, hvor det skal handle om en helt ny genre, og om hvordan litteraturen kan hjælpe os med at forholde os til klimakrisen.

I samarbejde med Fredericia Gymnasium og Klimafolkemødet.

Ungdommens Hus
Fredag 3. september kl. 14.00 | Gratis

På Ungdommens Hus er der en stor interesse for bæredygtighed og biodiversitet. Den bæredygtige fredagscafé er en smagsprøve på alt det, der sker i huset, som står i bæredygtighedens tegn. Det er brugerne af huset, der er med til at afgøre, hvad caféen kommer til at indeholde.  

Der vil bl.a. være filmfremvisning og madspildscafé.

Arrangeres af Ungdommens Hus i samarbejde med Fredericia Bibliotek og Klimafolkemødet.

Kanalbyen, Vendersgade 74
Lørdag 4. september kl. 14.00 og 16.00 | GRATIS

Søndervold skal være hele byens nye grønne åndehul med plads til aktiviteter, leg og ro til at nyde naturen. Annemette Bargum, der er bæredygtighedskoordinator i Fredericia Kommune, tager os med på en gåtur, hvor hun vil fortælle om den nye bypark, som bliver anlagt i Kanalbyen, og særligt om, hvordan biodiversitet er tænkt ind i parkens opbygning.

Undervejs på turen vil en skuespiller skabe visioner om parkens artsrigdom med litteraturoplæsninger, der relaterer sig til parkens natur.

I samarbejde med Klimafolkemødet, Kanalbyen og Det Grønne Fredericia.

Nyhedsbrev

Følg med...

Hold dig opdateret om Klimafolkemødet og få tilsendt alle de vigtigste informationer inden det hele går løs!

Klimahandlinger inden for Sundhed

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger indenfor Landbrug

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger indenfor Mad & Drikke

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Sundhed

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Natur & Have

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Ting & Sager

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for transport

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Tøj

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Økonomi

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Affald

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Mobilisering

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Klimaledelse

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Mad & Drikke

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Økonomi

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Ting & Sager

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Forsyning

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Bolig

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Mobilisering

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Bolig

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Klimaledelse

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Landbrug

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Mad & Drikke

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Ting & Sager

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Transport

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger inden for Tøj

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.

Klimahandlinger indenfor Klimaledelse

Alle forslag kommer fra paneldeltagere på Klimafolkemødet 2020.