Vil du med til årets Klimafolkemøde, skal du sidde klar ved tasterne torsdag kl 10, hvor årets billetter bliver frigivet.

Middelfart bliver omdrejningspunkt, når hele Danmark skal finde løsninger på klimakrisen under årets Klimafolkemøde 3.-5. september. Klimafolkemødet kan invitere 500 personer pr. dag og dermed er arrangørerne i fuld gang med at lægge sidste hånd på forberedelserne af  et coronavenlig Klimafolkemøde med knap 50 klimadebatter og med besøg af landets førende klimastemmer.

Det hele kommer til at foregå ved KulturØpladsen på Havnegade i Middelfart, hvor to store scener – Debatscenen og Handlingsscenen – udgør rammen for de mange spænende debatter og samtaler, der hver dag skal sætte fokus på, hvordan vi accelererer den grønne omstilling.

Det sker sammen med fremtrædende topnavne som blandt andre Connie Hedegaard, klimaminister Dan Jørgensen (S) og klimaprofessor Sebastian Mernild. Kulturpersonligheder som Signe Wenneberg og ’Bonderøven’ er også blandt hovednavnene og er man børnefamilie, er det især lørdagens program, man skal holde øje med, hvor flere oplæg er henvendt til fremtidens klimaborgere og deres forældre. Billetterne (som er gratis) bliver frigivet på klimafolkemødets hjemmeside torsdag 20. august kl. 10.

Derudover vil programmet fra Debatscenen torsdag og fredag blive streamet direkte på klimafolkemødet.dk og på Facebook, hvor alle interesserede, som enten ikke har mulighed for at deltage eller ikke har nået at få billetter, kan følge med fra skærmen. Der vil også være to eksterne scener under Klimafolkemødet, nemlig Erhvervscenen på Rådhuset målrettet erhvervsdrivende, og  Ungescenen på Middelfart Gymnasium målrettet ungdomsuddannelserne. Der streames direkte fra begge scener.

Masser af kulturelle aktiviteter under Klimafolkemødet
Grundet deltagerloftet på 500 personer pr. dag er det efter først til mølle-princippet, og man skal have billet for at få adgang til årets Klimafolkemøde. Det skyldes, at arrangørerne skal have overblik over, at antallet af deltagere  ikke overstiger 500 personer. Man kan altså ikke komme med til Klimafolkemødet som tilskuer, medmindre man har billet som adgang.

Til gengæld kan man nyde godt af alle de mange aktiviteter, der foregår rundt omkring i byen i forbindelse med Klimafolkemødet, men som ikke er en del af det officielle program.

F.eks. kan interesserede opleve fotograf Daniel Rye præsentere sin fotoudstilling ’Men Vi Venter’ fredag kl. 17 ved kirken, man kan opleve kåringen af landets mest lovende grønne iværksætter, som kan vinde 250.000 kroner i Løvens Hule-konceptet ’Klima Boost’ i Middelfart Sparekasse fredag kl. 13, ligesom man kan købe brugte bøger til både børn og voksne i bogbaren ved Kulturøen og meget, meget mere. Middelfart kommer til at summe af aktiviteter under Klimafolkemødet, og man kan dykke ned i det store kulturelle program her . Bemærk at enkelte arrangementer kræver billet.

Book billetter til årets Klimafolkemøde her fra torsdag kl. 10

Arrangørerne bag Klimafolkemødet følger gennem hele planlægningsfasen nøje myndighedernes anbefalinger vedr. krav og foranstaltninger i forbindelse med COVID-19.