mad og drikke

Bliv frivillig

mad og drikke

Bliv frivillig på mad- og drikke-området

Vi søger frivillige til mad- og drikkeområdet på Klimafolkemødet. Det eneste det kræver, er at du synes, at det sjovt og spændende at servicere, koordinere, arbejde med tidsplaner, tilmeldingslister og møde mange forskellige mennesker.

Formål
Formålet med mad- og drikkegruppen er at sikre den bedste helhedsoplevelse for deltagerne på Klimafolkemødet. Mad- og drikkegruppen står for forplejningen til frivillige, leverandører og oplægsholdere og gruppen skal samtidig sikre, at de eksterne mad- og drikke-stadeholdere får en god oplevelse, og den information de har brug for før og under Klimafolkemødet.

Opgaver

  • Ansvarlige for forplejning af frivillige og leverandører under opbygning og nedbrydning af Klimafolkemødepladsen
  • Kontaktpersoner og værter for de eksterne mad- og drikke-stadeholdere
  • Rundvisning for de eksterne mad- og drikke-stadeholdere
  • Ansvarlig for catering til backstage og frivillige under Klimafolkemødet

 

Arbejdsperiode

Arbejdet ligger hovedsageligt før, under og efter Klimafolkemødet, hvor holdet sørger for forplejning til dem, der bygger op. Holdet tager imod stadeholderne og hjælper dem med at indrette sig på Klimafolkemødepladsen. Når der skal ryddes op og pakkes ned efter Klimafolkemødet står holdet også for forplejning.

mad_og_drikke_klimafolkemoede

Opstartsmøder og forplejning

Som frivillig får du

BLIV FRIVILLIG

Tilmeld dig her

Du skal blot skrive lidt om, hvem du er, og hvilket område du ønsker at arbejde med samt dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan tilmelde dig via formularen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirstine Uhrbrand på telefon 3058 4641 eller kirstine.uhrbrand@middelfart.dk

De bedste hilsner fra
Klimafolkemødet

Når du tilmelder dig som frivillig på Klimafolkemødet, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter al den information, vi har registreret, så skriv til os på kirstine.uhrbrand@middelfart.dk.