Sæt præg på årets program

Vær en del af løsningen

Bliv arrangør på Klimafolkemødet

Vil du være med til at aktivere, inspirere og mobilisere virksomheder, politikere, fagfolk, foreninger og private i den grønne omstilling i Klimafolkemødets stemningsfulde rammer? Så bliv arrangør på Klimafolkemødet 2023.

Temaet for Klimafolkemødet er Klimahandling sammen, og vores mål er at være en platform for dialog, videndeling, inspiration, oplevelser og konkret klimahandling. Er du repræsentant for en forening, en NGO, en virksomhed eller privatperson, så har du måske noget på hjerte, som andre kan lære af?

Hvis du har spørgsmål, så læs gerne vores Q & A her.

Ansøgningsfristen for at blive med-arrangør var den 20. februar 2023.  Kontakt os på christa.boisen@middelfart.dk for at høre mere om muligheden for at få dit arrangement med.

Vil du være bodholder? Tilmelding for bodholdere er åben. Ansøg om at få din bod med.

Scenerne på klimafolkemødet 2023

Scenekoncepter:

Klimafolkemødet har 12 scener, der varierer i størrelse. Den største scene er Fællesscenen med plads til 1.000 deltagere, mens nogle af de mindre scener fx Lilla har 60 siddepladser. Klik på scenenavnet og læs mere om konceptet, størrelse og udstyret på de enkelte scener nedenunder. 

Når du planlægger dit arrangement, overvej gerne allerede nu, hvilken scene der passer bedst og hvor mange deltagere, du forventer, der vil deltage foran scenen. 

Bliv en del af klimafolkemødet 2023

Du kan deltage på flere måder:

Deltag som arrangør

Ansøg her

Ansøg med din ide til en aktivitet eller debat.

Når du tilmelder dig som arrangør på Klimafolkemødet 2023, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter al den information, vi har registreret, så skriv til os på christa.boisen@middelfart.dk.

Download vores håndbog

Håndbog for Arrangører

Find en masse praktiske informationer om at være arrangør på Klimafolkemødet i vores Håndbog for Arrangører – download og gem håndbogen.

Download vores LOGO

Som arrangør af Klimafolkemødet er du meget velkommen til at bruge vores logo, hvor du finder det relevant.