For arrangører

Vær en del af løsningen

Bliv arrangør på Klimafolkemødet

Vil du være med til at aktivere, inspirere og mobilisere virksomheder, politikere, fagfolk, foreninger og private i den grønne omstilling i Klimafolkemødets stemningsfulde rammer, så bliv arrangør på Klimafolkemødet 2022.

Temaet for Klimafolkemødet i 2022 er Klimahandling sammen, og vores mål er at blive platform for dialog, vidensdeling, inspiration, oplevelser og konkret klimahandling. Er du repræsentant for en forening, en NGO, en virksomhed eller privatperson, så har du måske noget på hjerte, som andre kan lære af?

Hvis du har spørgsmål, så læs gerne vores Q & A her.

Ansøgningsfristen er udløbet, kontakt os direkte for at høre mere om muligheden for at blive arrangør på christa.boisen@middelfart.dk

Hvis du ønsker at ansøge om at deltage med en bod, så er ansøgningsfristen den 1. maj 2022. Du kan ansøge om at få en bod her.

Bliv en del af klimafolkemødet 2022

Du kan deltage på flere måder:

Deltag som arrangør

Ansøg her

Ansøg med din ide til en aktivitet eller debat.

Når du tilmelder dig som arrangør på Klimafolkemødet 2022, accepterer du, at vi registrerer og samler de oplysninger, du har indtastet i formularen.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredje part. Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke informationer vi har eller hvis du ønsker, at vi sletter alt den information, vi har registreret, så skriv til os på christa.boisen@middelfart.dk.

Download vores håndbog

Håndbog for arrangører

I vores håndbog har vi samlet al praktisk information et sted – med alt dét, du du skal vide som arrangør.

Download vores LOGO

Som arrangør af Klimafolkemødet er du meget velkommen til at bruge vores logo og signatur, hvor du finder det relevant.